Leveringsvoorwaarden De Wijnlijst

 1. Op al onze aanbiedingen zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.
 2. Bestellingen plaatst u per doos van 6 flessen.
 3. Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.
 4. Voor transportkosten binnen Nederland brengt De Wijnlijst €6,95 in rekening voor 6 flessen en €12,20 vanaf 12 flessen.
 5. Bezorging naar andere Europese landen geschiedt alleen in overleg en transportkosten boven €12,20 word voor klant in berekening gebracht.
 6. Alle aanbiedingen van De Wijnlijst zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden.
 7. De Wijnlijst heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u middels e-mail op de hoogte gesteld. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren.
 8. Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.
 9. De Wijnlijst is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
 10. Afbeeldingen van flessen of etiketten kunnen afwijken.
 11. Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 16 jaar.
 12. In uitzonderlijke gevallen kan gevraagd worden om een aanbetaling.

De Wijnlijst
Emmy Andriessestraat 48
1087MJ Amsterdam
KvK Amsterdam: 52657124