High Wine

Met een High Wine ervaart u de wonderbaarlijke culinaire wereld van wijnen gecombineerd met heerlijke bijpassende gerechten. Het geeft u de gelegenheid te beleven hoe eten en wijn elkaar kunnen verrijken. U kunt hiervan genieten in de ambiance van uw eigen woning. Voor elke smaak en budget kan ik u iets speciaals aanbieden.

Ik heb een aantal combinaties bedacht van wijnen met bijbehorende gerechten, die ik u van harte kan aanbevelen. Maar ik zal altijd rekening proberen te houden met speciale wensen. Het gaat om uw persoonlijke smaak en voorkeur. In overleg met u kan ik een heerlijk menu samenstellen.

Mijn insteek is om de smaak van mensen te verbreden door wijnen te schenken, die in Nederland nog niet bekend zijn. Ook mensen die (bijna) nooit een goed glas wijn drinken zijn voor mij een uitdaging. Tijdens de High Wine geef ik desgewenst een korte presentatie over de geschonken wijnen en hun oorsprong.

De High Wine wordt gecaterd voor feesten of bijeenkomsten van 6 tot 35 personen, waarbij 3 tot 6 verschillende wijnen met bijbehorende gerechten worden geserveerd. Hierbij ga ik uit van:

  • 3 wijnen/gerechten: minimaal 20 personen
  • 4 wijnen/gerechten: minimaal 15 personen
  • 5 wijnen/gerechten: minimaal 12 personen
  • 6 wijnen/gerechten: minimaal 10 personen
  food food

Voor meer informatie, neem contact op met mij.